Coșul 0
Coșul dumneavoastră este gol
Duză O6 pentru ventil de expansiune Danfoss T2/TE2 R452a

Duză O6 pentru ventil de expansiune Danfoss T2/TE2 R452a


Ventilul de expansiune termostatică reglează injectarea de agent frigorific lichid în vaporizatoare, injectare ce este controlată de supraîncalzirea agentului frigorific. Prin urmare, ventilele sunt dimensionate pentru injecție de lichid in evaporatoare „dry”, astfel încât supraîncălzirea la ieșirea din vaporizator să fie constantă. Ventilele din gama TE sunt disponibile cu o serie de 8 orificii de laminare pentru a acoperi o gamă largă de aplicații. Corpul este din bronz, iar racordurile pot fi cu holender sau cu holender și sudabil.

Fotografiile afișate au caracter pur orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice sunt în conformitate cu datele transmise de către producători. Acestea pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

Produsele sunt destinate exclusiv persoanelor juridice. Prețurile produselor afișate pe site-ul e-frig.ro sunt actuale și conțin TVA.

Cod Danfoss:                0682009

Capacitate gama N*:     8,60→13,30 kW

Capacitate gama B*:     4,64→7,98 kW

Freon:                            R452a

*Gama N – T= (-40/+10)°C, Tcond = +45°C, Δp = 2→15bar

*Gama B – T= (-60/-25)°C, Tcond = +45°C, Δp = 2→15bar

Pentru funcționarea valvei, aceasta se comandă obligatoriu cu orificiu de laminare. Orificiu (duză) se alege corespunzptor capacitpții necesare  instalației.