Coșul 0
Coșul dumneavoastră este gol

Istoria noatră

SC EURATO SA înființată în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale, industriale și caroseriilor auto termoizolate.

Componente import

Subunitățile și componentele folosite în fabricarea echipamentelor furnizate de firma noastră, în mare parte provin din importuri, de la producători de renume mondial.

25 de ani de experiență

În 25 de ani de muncă continuă, livrarea de produse de calitate și livrarea de servicii, Eurato SA a devenit un factor indispensabil în industria frigului artificial pe întreg teritoriul României.

Consultanţă

Consultanţa este gratuită. Vă puteți adresa cu încredere specialiștilor noștri.

image

Despre noi

SC EURATO SA înființată  în anul 1994 este o societate privată cu capital integral autohton. Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea utilajelor frigorifice comerciale și industriale.

Activitatea societății se desfășoară întro hală industrială de 2500 mp, o minihală industrială de 450 mp, un depozit suplimentar de 550 mp, o sală de prezentare a produselor de 200 mp și o clădire de birouri cu suprafața desfășurată de 800 mp, situate în centrul țării, la Odorheiu Secuiesc.

Societatea noastră execută dotarea completă a supermarketurilor, realizează depozite frigorifice de mare capacitate, tunele de congelare rapidă ”bob cu bob”, depozite frigorifice cu atmosferă controlată (ULO), caroserii auto termoizolate şi/sau frigorifice. Utilajele frigorifice sunt  automatizate, au decongelarea și sistemul de evaporare a apei de condens automat. Specialiștii societății realizează oferte pachet incluzând consultanță, proiect de amenajare, transport, montaj și asistență tehnică.

Produsele societății pot fi vizionate și contractate în afara sediului central și la cele două puncte de  lucru din București și Oradea, precum și la reprezentanțele noastre din Iași, Constanța, București, Ploiești, Pitești, Arad, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Târgu Jiu.

Având un stoc de marfă permanent în valoare de peste 1.000.000 EUR produsele contractate pot fi livrate la termenul stabilit de client.

Din anul 2002 proiectăm și realizăm centrale frigorifice din 3, 4, 5, 6 compresoare ermetice, semiermetice, scroll sau cu șurub tip Bitzer, Copeland, Maneurop, Aspera legate în paralel. Agentul frigorific utilizat este R134A, R452A, R407A, R410A ecologic.

Tablourile electrice de forță și cutiile electrice de comandă sunt executate în baza proiectului propriu din componente Ganz și Dixell.

Izolația mobilierelor frigorifice este din poliuretan expandat și întărit fără CFC. Camerele și depozitele frigorifice sunt executate din panouri izolate cu poliuretan expandat și întărit la 150 atm. Suprafața panourilor este acoperită cu tablă zincată, vopsită electrostatic, plastifiată și compatibilă alimentar, de culoare albă RAL9010. Coeficientul de transfer termic al panourilor este 0,020 W/mK, iar densitatea spumei de poliuretan este 43 kg/mc.

Panourile termoizolate utilizate în cadrul lucrărilor sunt agrementate tehnic și au avizul tehnic al Comisiei Naționale de Agrement Tehnic în Construcții.

La agregatele frigorifice cu care sunt echipate utilajele frigorifice există posibilitatea recuperării căldurii degajate de către condensator și utilizarea ei în obținerea apei calde menajere sau/și a încălzirii spațiilor.

Din anul  2007 proiectăm și instalăm patinoare artificiale cu o suprafață cuprinsă  între 180–1800 mp.

Din anul 2009 executăm protejarea suprafețelor metalice prin vopsire în câmp electrostatic. Culorile utilizate corespund gamei RAL.

Din anul 2010 pentru a satisface şi mai bine exigențele clienților, mobilierul din lemn folosit în magazinele alimentare şi nealimentare, este executat în atelierul propriu de tâmplărie.